Televiziunea lui Sarbu va emite din 31 august

Alpha News, noua televiziune de știri a lui Adrian Sârbu, va începe emisia luni, 31 august. 

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Aleph News a semnat deja cu Telekom companie care are aproximativ 1,1-1,2 milioane de abonați. S-ar fi înteles și cu Vodafone, fostul UPC România, companie ce are aproximativ 800.000 de abonați la serviciile de televiziune. 

De asemenea, va fi și pe Orange. Operatorul a anunțat CNA-ul, zilele trecute, că urmează să introducă în grilă postul Aleph News. 

Tot din informațiile Paginademedia.ro, postul este în discuții și cu RCS, dar cu care nu a semnat contractul încă. 

De asemenea, Aleph News a cooptat și multe nume din presă în echipă. Cel mai recent, în televiziunea lui Sârbu, a ajuns prezentatorul Andrei Tomescu, de la Digi24. 

Tomescu nu este singurul nume care a trecut de la Digi, la Aleph. În conducerea editorială se regăsește și Cristina Airabedian (fostul redactor-șef de la Digi24). De asemenea, prezentatoarea de știri Ioana Țigănilă a plecat de la Digi24, tot către Aleph, la finalul anului trecut. 

Din informațiile Paginademedia.ro, în echipă se mai regăsesc nume ca Andreea Perminov (Venită de la Antena 3), Ionuț Nacu (fost producător Digi Matinal), Tora Apetrii (de la National TV), Cătălin Bican (editor).