ANUNT despre romanii care vor sa vina in tara din zonele cu coronavirus din ITALIA. Explicatii din partea lui RAED ARAFAT

RAED ARAFAT: „Românii din zonele lovite de coronavirus în Italia nu trebuie să intre în panică şi să se urce în avion”.

RAED ARAFAT: „Românii din zonele lovite de coronavirus în Italia nu trebuie să intre în panică şi să se urce în avion”. Însă, dacă doresc acestu lucru, ar trebui să ştie că vor intra automat în carantină timp de 14 zile, a precizat Arafat, în cadrul unei emisiuni televizate.

„Ceea ce este important este ascultarea recomandărilor autorităților italiene. Nu este niciun motiv pentru a se panica și a urca în mașină sau în avion să vină în țară. Totuși, cei care decid să plece din zona respectivă către România și vor să facă acest lucru vor trebui să ne informeze. Va trebui să știm pe ce linie aeriană vine persoana respectivă, când sosește în țară, deoarece cu siguranță aici în țară vor fi aplicate anumite măsuri, se va analiza situația care există”, a explicat Raed Arafat, sâmbătă (22.02), într-o intervenție la Digi 24.

ATENȚIE! OFICIAL, sâmbătă dimineață au fost confirmate 20 de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus în Italia și un deces. Se pare că este țara europeană cu cele mai multe cazuri pe acest palier până în acest moment.

*MAE anunţă că nu sunt români infectaţi cu coronavirus în Italia.

 foto: ziare.com

RAED ARAFAT: „Românii din zonele lovite de coronavirus în Italia nu trebuie să intre în panică şi să se urce în avion”.