Apare un nou post TV de teleshopping

Consiliul Național al Audiovizualului a acordat, în ședinta de ieri, o licență audiovizuală pentru un nou post de televiziune, 24 Mix Teleshop (cu varianta SD și HD), ce va avea doar programe de teleshopping, de dimineața până seara, scrie paginademedia.ro.

 

În grila postului se vor regăsi emisiuni de 25 de minute, cu teleshopping pe diverse programe, precum Travel Teleshopping, o emisiune cu oferte din turism, Piața imobiliară, emisiune realizată în parteneriat cu cu agențiile imobiliare, arhitecți sau designeri, Autoturismul de la A la Z, Anticariat Teleshop, IT Teleshop, Casa și grădina, Zoo Shop.

 

Postul va fi lansat de societatea Best Mixmedia, din Câmpina, cu o investiție de 87.400 de euro, potrivit informațiilor prezentate în ședința CNA, iar sursa de finanțare va fi din resurse proprii.

 

„Vrem să lansăm o televiziune de teleshopping, care să aducă în audiovizual prezentarea unor produse și servicii din diferite domenii, cum ar fi auto, travel, antichități și așa mai departe”, a spus Laurențiu Megelea, managerul companiei Best Mixmedia, o societate din Câmpina, mai are licențe pentru București TV, Party Mix 4K, Valea Prahovei TV, Travel Mix și Best FM.

 

Tot in ședința de astăzi a CNA, forul a aprobat prelungirea cu încă nouă ani a licenței Travel Mix.