Asirom recruteaza 300 de agenti de asigurari

ASIROM VIG a inceput un proces amplu de recrutare si pregatire, in urma caruia isi va mari forta de vanzari cu peste 300 de agenti de asigurari. Jobul presupune un contract de colaborare, va fi remunerat in functie de performante si este flexibil din punct de vedere al programului de lucru, scrie 1asig.ro.

In contextul in care Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara a suspendat pana la 1 iulie 2020 plata taxei de examinare pentru Pregatirea Profesionala Initiala, ASIROM a decis sa ofere instruirea initiala viitoriilor agenti printr-un program de training acreditat. Astfel, ASIROM sprijina piata de profil si asigura accesul unui numar cat mai mare de persoane in domeniu.

Pe langa schema de comisioane si de bonusuri, ASIROM ofera agentilor de asigurari posibilitatea de promovare in cadrul programului „Trepte de cariera”, program de lucru flexibil si cursuri gratuite de dezvoltare profesionala si personala. In plus, fiecare agent are la dispozitie o gama variata de produse pe care le poate vinde, in functie de abilitatile sale: de la asigurarea de sanatate la cea de viata, auto sau de locuinta si se poate adresa atat persoanelor fizice, cat si juridice.