Asta e de CARTEA RECORDURILOR, dar e de… CONDAMNAT! Sofer prins la volan cu alcoolemie 4,15 grame/litru alcool pur in sange

Verdictul: tânărul șofer se urcase la volan având o concentrație de 4,15 grame/litru alcool pur în sânge.

INCREDIBIL CUM O FI NIMERIT VOLANUL… la cât era de băut! Un bărbat de 35 de ani din Galaţi a fost fugărit şi blocat de poliţişti cu mașina. S-a întâmplat pe DJ 251A, în zona Drăguşeni. Verificat cu alcooltestul, nici poliţiştilor nu le-a venit să creadă ce cifre indica aparatul: o alcoolemie uriaşă,

Verdictul: tânărul șofer se urcase la volan având o concentrație de 4,15 grame/litru alcool pur în sânge.

aşa că l-au transportat la spital pentru analize la sânge. Verdictul: tânărul șofer se urcase la volan, fără nicio jenă, având o concentrație de 4,15 grame/litru alcool pur în sânge.

În plus, în urma verificărilor, s-a constatat că tânărul avea şi permisul anulat, iar în maşina acestuia s-au găsit şi 171 de pachete de ţigări de provenienţă Republica Moldova, pe care poliţiştii le-au ridicat în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Galaţi, comisarul şef Gabriela Costin (citat d eobservator.tv), bărbatul de 35 de ani din localitatea Drăguşeni a fost văzut de poliţişti în timp ce conducea pe DJ 242, în localitatea Vîrlezi. Din cauza vitezei, poliţiştii i-au făcut semn să oprească, însă şoferul nu a oprit. El a fost urmărit de echipaje de poliţie pe o distanță de circa 20 de kilometri, oamenii legii reuşind să-l oprească după ce i-au blocat maşina, pe DJ 251A, în zona Drăguşeni. Totodată, s-a constatat că el are permisul de conducere anulat, fiind condamnat pentru infracţiuni la regimul rutier.