ATENTIE… DRUMURI IN LUCRU! Informatii din Judetul Ilfov!

Pe DJ 101 se lucrează în patru puncte. Pe primul tronson, intrarea în Balotești dinspre DN1, se așterne stratul de balast. Pe al doilea tronson, cel de la ieșirea din Balotești, se pune balast stabilizat (mixtura peste care se toarnă primul strat de asfalt). Și la intrarea în Căciulați s-a așternut balastul stabilizat. Constructorul mai lucrează pe încă un front, în zona căii ferate, acolo unde s-a frezat stratul de asfalt și se montează rigole.
Drumul Județean 101 leagă nordul județului de DN1 și de autostrada A3, are 24,4 kilometri și va fi reabilitat pe întreaga suprafață: va fi reasfaltat, va avea piste de biciclete în intravilan, trotuare, un sistem de colectare a apelor pluviale, spații pentru stațiile de autobuz și parcări .
Așa cum transmit reprezentanții Consiliului Județean Ilfov, constructorul s-a angajat să termine lucrarea în 24 de luni. Costurile sunt de 78.822.144 lei – 49.533.513 lei sunt nerambursabili, prin Programul Regional pentru Infrastructura de Transport, iar restul sumei provine din fondurile Consiliului Județean Ilfov.

• Și pe strada Gării din Jilava lucrările continuă. Pe tronsonul din spatele gării se lucrează la partea de terasament.
La final, în cel mult opt luni, strada va fi redată în administrare localității Jilava.
Pe strada Gării se vor turna straturi noi de asfalt, vor fi amenajate trotuarele și se vor face scurgeri pentru apele pluviale.

IMPORTANT: Costurile sunt estimate la 11 milioane lei și sunt suportate de CJ Ilfov.