Bunatati romanesti la “Saptamana Verde” de la Berlin

GUSTURILE ȘI TRADIȚIILE NEAOȘE, ROMÂNEȘTI CUCERSC… BERLINUL!

GUSTURILE ȘI TRADIȚIILE NEAOȘE, ROMÂNEȘTI CUCERSC… BERLINUL! Printre produsele expuse la ediția din acest an a „Săptămânii verzi”de la Berlin se regăsesc sloi/tocan de oaie, pastramă de oaie, babic, ghiudem, brânza de burduf în coajă de brad și în membrană, batog de crap argintiu și de somn, pastramă de crap argintiu și de somn, sardeluțe, scrumbie marinată, zacuscă cu pește și diferite sortimente de siropuri, gemuri sau dulcețuri de fructe din fructe, produselor de panificație și patiserie (cozonaci, plăcintă cu dovleac, plăcintă cu brânză etc.).
Din categoria băuturilor spirtoase, România va oferi spre degustare pălincă și țuică așa cum numai pe la noi găsești, precum şi vin alb şi roşu. Legendarele mere de Voineşti vor putea fi, de asemenea, degustate de vizitatori.

Zestre cu gust de poveste. Bucate ce țin în ele truda și inspirația unui neam de gospodari!


GUSTURILE ȘI TRADIȚIILE NEAOȘE, ROMÂNEȘTI CUCERSC… BERLINUL!