Campionii aerului, musafirii ministrului Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor

Performanța trebuie apreciată și totodată sprijinită!

„Campionii aerului au fost musafirii mei de seamă!
Am avut onoarea și plăcerea să îi primesc pe reprezentantii Aeroclubului Romaniei, care anul acesta au realizat Recordul national de zbor de distanță cu planorul, depășind 1000 km.
Emoția a fost și mai mare pentru că mi-au transmis că este pentru prima dată când îi felicită personal un minstru și că le sunt recunoscute munca și efortul depus, pentru a-și duce pasiunea până la capăt.
Este vorba de George Rotaru, directorul general al Aeroclubului României, pilot instructor, însoțit de comandantul detașamentului planorism, Nicoleta Marincas și tinerii și inimoșii piloți care au realizat recordul, respectiv Pop Victor, Chisu Sorin, Alin Simion, Ionut Tudor si Mihnea Istrate.
În 13 noiembrie, cu trei planoare de performanță, bravii piloți au zburat peste 8 ore fiecare cu fiecare planor, până la altitudini de 8000 m și temperaturi de -35 grade C.
Zborul a fost unul special în curenți de undă orografică, de-a lungul lanțului Carpaților Meridionali, depășind pentru prima dată distanța de 1000 km parcursă cu planorul, în România.
Performanța trebuie apreciată și totodată sprijinită!”

Aceasta este postarea ministrului

Performanța trebuie apreciată și totodată sprijinită!
Tranporturilor, Lucian Bode. Poate că astfel de performanțe ar trebui mult, mult mai mult promovate!