Cei mai buni elevi din Ilfov si profesorii lor au fost premiati la Gala Excelentei in Educatie, la Centrul Cultural „Ion Manu” din Otopeni

INIȚIATIVĂ DE NOTA 10 premierea acestor minți luminate!

INIȚIATIVĂ DE NOTA 10 premierea acestor minți luminate! 60 de copii din școlile și liceele ilfovene au obținut locuri demne de apreciat pe podium la olimpiadele și concursurile naționale de matematică, geografie, fizică, chimie, pictură sau… port popular.
Elevii au primit diplome, dulciuri, dar și bani – între 500 și 1 000 de lei, în funcție de concursul la care care au participat și de premiile obținute, iar profesorii lor sume între 1000 și 1500 de lei.
Gala Excelenței în Educație în Ilfov se află la prima ediție și este organizată de Consiliul Județean Ilfov, prin Centrul Județean pentru Cultură, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean.
Astfel, cei mai buni elevi din Ilfov și profesorii lor au fost premiațiși felicitați la Gala Excelenței în Educație, la Centrul Cultural „Ion Manu” din Otopeni. Pur și simplu pentru că aceștia, cu toții, merită încurajați și promovați.

INIȚIATIVĂ DE NOTA 10 premierea acestor minți luminate!