Unul dintre cei mai mari violonisti ai lumii, romanul Eugen Sarbu, va patrona fundatia umanitara FARA, aflata sub auspiciile Altetei Sale Regale Printul CHARLES DE WALES

Ne face plăcere să anunțăm că marele violonist EUGEN SÂRBU a acceptat invitația de a patrona Fundația FARA din Marea Britanie și România, al cărei Patron Regal este Alteța Sa Regală Prințul CHARLES DE WALES.

Ne face plăcere să anunțăm că marele violonist EUGEN SÂRBU a acceptat invitația de a patrona Fundația FARA

Ne face plăcere să anunțăm că marele violonist EUGEN SÂRBU a acceptat invitația de a patrona Fundația FARA din Marea Britanie și România, al cărei Patron Regal este Alteța Sa Regală Prințul CHARLES DE WALES.
din Marea Britanie și România, al cărei Patron Regal este Alteța Sa Regală Prințul CHARLES DE WALES.
FARA provine de la cuvântul românesc „fără”. Această Fundație a fost creată in 1991, cu scopul „de a sprijini copiii și familiile cele mai sărace și vulnerabile din România”, după cum a declarat Jane Nicholson MBE – Fondatorul și Directorul Fundației. Maestrul Sârbu, un umanitar profund atașat țării sale natale și sensibil la suferința tuturor oamenilor, este onorat să se alăture acestei Fundații si idealului său nobil.
http://www.faracharity.org/fullArticle.php?articleID=3053
Eugene Sarbu / Eugen Sârbu Facebook Team
*Considerat astăzi unul dintre marii violoniști ai lumii și o personalitate muzicală de notorietate pe scena muzicii clasice, violonistul Eugen Sârbu a cântat pe șase continente. S-a remarcat prin harul său greu de cuprins în cuvinte, ca solist al marilor orchestre din Londra, Viena, Hamburg, Helsinki, Amsterdam, Bruxelles, Milano, Geneva, Munchen, New York, Los Angeles, Dallas, Miami, Tokyo, Hong Kong, Seoul, New Zealand, Sydney, Melbourne, Johannesburg, Capetown, Santiago de Chile etc. Interpretările sale de colecție au încântat și au uimit de pe cele mai prestigioase scene ale lumii și la importante festivaluri internaționale.
Violonistul, însă este apreciat nu doar ca un artist al LUMII, ci și ca OM, cu o inimă mare, un OM mereu cu gândul la semenii săi.