Continua lucrarile pe drumurile ilfovene. Ce anunta autoritatile

Au început lucrările la DJ 401 Berceni – Vidra până la limita cu județul Giurgiu.

↗️Au început lucrările la DJ 401 Berceni – Vidra până la limita cu județul Giurgiu. Deocamdată, se lărgește actualul drum pentru a ușura circulația pe perioada lucrărilor. Câștigătorul licitației, Alpenside SRL, a început excavarea și apoi va așeza balast și piatră care vor fi compactate în vederea asfaltării ulterioare. Drumul județean 401 de la intersecția cu Centura București, spre comuna Berceni, va avea, în urma lărgirii, 4 benzi. De asemenea, la limita comunei Vidra cu județul Giurgiu se va lărgi drumul cu câte 50 cm în stânga și dreapta drumului și astfel lățimea va fi de 7 m și nu de 6 m cât este acum.
🔹Lucrările de reabilitare și modernizare a DJ 401 includ și execuția unei rețele de canalizare pluvială, trotuare și piste de biciclete.
🔹ATENȚIE: În perioada următoare, ENEL va pune rețeaua electrică în pământ pe raza comunei Berceni, iar lucrările la DJ 401 vor continua dinspre limita cu județul Giurgiu spre Vidra și apoi dinspre Vidra spre Berceni.
↗️De asemenea, astăzi s-a lucrat la drumurile laterale de pe DJ 602 pe raza comunei Ciorogârla, s-au marcat astăzi trecerile de pietoni pe DJ 400 în localitatea Dărăști – Ilfov, pe DJ 200B în Tunari și pe DJ 401A de la Jilava la Bragadiru. Lucrările au fost efectuate de SC Acvatot Srl și Vesta SRL.
↗️De la începutul acestui an, Consiliul Județean Ilfov, prin serviciul propriu sau cu firme care au câștigat licitațiile, a modernizat și reabilitat 95 de kilometri de drumuri județene din totalul de 455.

Au început lucrările la DJ 401 Berceni – Vidra până la limita cu județul Giurgiu.