Copiii o pot vedea gratis pe CSM Bucuresti! Ce trebuie sa faca

Faza in meciul de handbal feminin dintre CSM Bucuresti si MKS Perla Lublin, contand pentru Liga Campionilor, desfasurat in Sala Polivalenta-Ioan Kunst Ghermanescu din Bucuresti, sambata 19 octombrie 2019. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Clubul Sportiv Municipal București are plăcerea să-i invite pe copii la partida pe care echipa feminină de handbal o va disputa cu SCM Craiova, miercuri, 13 noiembrie, de la ora 18.25, în Sala Polivalentă din Capitală (Calea Piscului, nr 10, sector 4).

Este o oportunitate unică pentru cei mici de a vedea pe viu cele mai bune jucătoare de handbal ale României, dar și vedete de talie mondială ale sportului de pe semicerc.

Pentru grupurile organizate din instituțiile de învățământ preuniversitar din București, accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile.

Înscrierea grupurilor se face până la data de 11 noiembrie, ora 14:00, pe adresa de e-mail comunicare@csmbucuresti.ro și va conține numele cadrelor didactice / a însoțitorilor, numele participantilor și numărul total de persoane.