CSM Bucuresti, victorie in derby-ul capitalei cu Rapid

Andrea Lekic in meciul de handbal feminin dintre Rapid Bucuresti si CSM Bucuresti, din cadrul Ligii Florilor, desfasurat in Sala Rapid din Bucuresti, miercuri 8 ianuarie 2020. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Echipa de handbal feminin CSM București a câștigat fără emoții partida cu Rapid Bucuresti, scor 27-20, în duelul celor două echipe din prima ligă din Capitală contand pentru Liga Florilor.

 

Gazdele de sub Podul Grant au ținut aproape de ”tigroaice” doar jumătate din prima repriză, până la acel moment reușind să echilibreze jocul. Diferența s-a făcut însă treptat, iar valoarea individuală a handbalistelor CSM București și-a spus cuvântul. La pauză s-a intrat la cabine cu scorul de 13-9 pentru elevele lui Adi Vasile. În repriza a doua fetele de la CSM au controlat jocul în permanență și chiar și-au permis să se relaxeze un pic pe final, astfel că tabela a arătat la sfârșitul celor 60 de minute o diferență de doar șapte goluri (27-20).

 

Cea mai bună marcatoare a CSM București a fost Andrea Lekic, autoare a șapte goluri.

 

Ianuarie este o lună plină pentru handbalistele de la CSM București, care au meciuri în toate cele trei competiții în care sunt angrenate: Liga Florilor, Cupa României FAN Courier și DELO Women`s EHF Champions League.

 

In competitia europeana, CSM va debuta in grupa principala la Budapesta, pe 25 ianuarie, de la ora 17, cu Ferencvaros.