Cum sa iti mentii piscina curata

Curatarea piscinei este o operatiune care se cere facuta, pentru a nu ne expune riscului unor boli sau afectiuni, dar si pentru a ne proteja echipamentul si sa o pastram in stare buna cat mai mult timp.

In zilele noastre, exista o diversitate de produse care ne pot usura cu mult munca la intretinerea piscinei.

Aspiratoarele automate si cele manuale pentru piscina ne ajuta sa pastram in conditii optime de igiena bazinul de inot. Ele ne usureaza intregul proces de curatare al piscinei, eliminand rapid si usor murdaria de pe podea, pereti si linia apei.

Aspiratoarele automate pentru piscina

Curatarea unei piscine poate deveni in cel mai scurt timp o operatiune usoara, prin utilizarea unui aspirator automat care sa curate singur depunerile de pe fundul si peretii piscinei, dar si linia apei, acolo unde depunerile de calcar sunt cele mai vizibile. Aceste aparate automate, programabile, sunt folosite mai ales pentru curatarea mecanica a piscinelor publice.

Aspiratoarele automate au o pompa de apa, precum si un sistem de filtrare incorporat. Pentru ca este dotat cu un sistem electronic, acest tip de aspirator poate fi programat. Sistemul ghideaza aparatul pe fundul piscinei prin acele senile de cauciuc sau roti puse in functiune de un motor.

Pompa de apa din dotare aspira apa de sub robot, o filtreaza cu ajutorul sistemului de filtrare incorporate, ca apoi sa o degaje cu o presiune mare in partea superioara a aparatului, prin aceasta presand totodata aparatul pe suprafata care necesita curatare. Fiind presat pe suprafata piscinei cu ajutorul pompei, aparatul este capabil sa se plimbe si pe peretii piscinei.

Periile circulare ale aparatelor curatire curata suprafata piscinei, indepartand eficient impuritatile, care, impreuna cu apa aspirata, vor ajunge in sistemul de filtrare. Aspiratoarele automate se pot programa pe forma si marimea piscinei, astfel incat sa ajunga peste tot in timpul ciclului de curatare.

Aceste aparate automate de curatire a piscinei se conecteaza printr-un cablu, la un conector aflat pe margine. Motoarele functioneaza cu voltaj mic, evitandu-se, astfel, eventualele electrocutari.

Un Robot curatare piscina va eficientiza timpul petrecut pentru a curata piscina, si va oferi o calitate superioara fata de robotii manuali

Aspiratoarele manuale pentru piscina

Aspiratoarele manuale de curatare a piscinei sunt utilizate pentru curatarea podelei piscinei. Ele se ataseaza unui maner telescopic, reglabil in lungime, fiind manevrate pe suprafata podelei, intr-o maniera asemanatoare cu sistemul de operare al unui aspirator obisnuit.

In acest caz, apa aspirata impreuna cu murdaria nu se pierde. Ea ajunge in mecanismul de filtrare al sistemului de circulare al apei, ca apoi sa ajunga curata in piscina.

In timpul aspirarii piscinei, un astfel de sistem de filtrare se poate infunda, de aceea fiind necesara clatirea lui in timpul aspirarii.

Dupa curatarea manuala a piscinei, recomandam aplicarea unei curatiri corespunzatoare a filtrului. In acest mod, va fi menajat sistemul de filtrare, iar apa din piscina va fi mai curata. Daca depunerile sunt foarte fine, se poate aspira si pe golire; chiar daca se va pierde apa, curatarea va fi perfecta.

Aspiratoarele manuale pentru piscina sunt foarte facil de manevrat. Cu un mod inteligent de curatare, aspiratoarele manuale isi termina treaba in cel mai scurt timp, cu eficienta maxima, lasand in urma o piscina curata, sigura pentru utilizare.

Total Pool & SPA ofera solutii eficiente pentru intretinerea oricarui tip de piscina.

Pentru mai multe produse va rugam sa accesati https://totalpool.ro