Din nou spectacol la Teatrul „Ion Dacian”!

Stagiunea de vară la Teatrul Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din Bucuresti, intitulată „Senin sub cerul…Operetei” se deschide sâmbătă, 11 iulie 2020, ora 20:00, cu „Opereta, de la Viena la Budapesta”, un spectacol în care se vor interpreta arii și duete din operete celebre compuse de E. Kalmann, Franz Lehar, J. Strauss II, C.Zeller, P. Abraham, R. Benatzky si R. Stolz.

 

Prețul biletului este de 35 lei (locuri disponibile: maxim 200), iar acestea se vor putea achizitiona online de pe www.startickets.ro si www.ticketstore.ro începând de pe 1 iulie 2020, cât și în magazinul Startickets.ro din Calea Dorobanti Nr. 62, ap.2, sector 1, Bucuresti, începând cu data de 5 iulie 2020.

 

Spectacolul va avea loc în spațiul special amenajat în fața Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din Blvd Octavian Goga Nr.1, Sector 3, Bucuresti în condiţii de siguranţă sanitară pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus SARS-CoV-2.

Biletele sunt făra loc, iar distribuirea spectatorilor se va face de către organizator în funcție de ordinea achiziționării biletelor.