DSU va prezenta zilnic volumul de activitate. In 5 noiembrie, IGSU a avut 1449 de interventii!

Serviciile de ambulanță au fost implicate în 6641 de intervenții la nivelul întregii țări, totalizând 4874 de pacienți transportați.

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat în cursul dimineții de miercuri: „De astăzi, Departamentul pentru Situații de Urgentă, va afișa zilnic cifrele care reprezintă volumul activităților desfășurate de structurile aflate în coordonarea acestuia în ultimele 24 de ore. Fiecare cifră are în spatele ei cel puțin un om care a beneficiat de serviciile de urgență și la care s-a intervenit cu una sau mai multe din structurile coordonate de DSU”.
Astfel, în cursul zilei de 5 noiembrie, IGSU a avut nu mai puțin de 1449 de intervenții. Practic, s-a intervenit în cazul a 89 de incendii, 1216 fiind misiuni de acordare a primului ajutor și a asistenței medicale de urgență (SMURD). De asemenea, au fost 3 misiuni de descarcerare, 44 pentru deblocare/salvare și 104 alte misiuni.
Inspectoratul General de Aviație a avut 18 misiuni, dintre care 17 misiuni aeromedicale SMURD și una în sprijinul celor de la IGSU.
Tot în cursul zilei de marți, serviciile de ambulanță au fost implicate în 6641 de intervenții la nivelul întregii țări, totalizând 4874 de pacienți transportați.
Au fost 12846 prezentări UPU și CPU. (Unități de Primiri Urgențe și Centre de Primiri Urgențe).

Serviciile de ambulanță au fost implicate în 6641 de intervenții la nivelul întregii țări, totalizând 4874 de pacienți transportați.