E oficial: Untold si Neversea au fost anulate in 2020!

Doua dintre cele mai mari festivaluri in aer liber care se organizeaza in Romania, Untold si Neversea, au fost anulate pentru aces an.
„Cu toată incertitudinea care există în industria evenimentelor din România, având în continuare condiții stricte în care oamenii pot lucra împreună și, mai ales, datorită unui proiect de lege recent emis, dar neaprobat încă, de Ministerul Culturii care interzice evenimentele Cu peste 1000 de participanți până pe 31 august 2020, credem cu tărie că trebuie să fim responsabili și să luăm o decizie finală, aducând claritate tuturor care așteaptă evenimentele noastre din această vară”, afirma oficialii Untold.
„Cu inimile frânte, dar cu certitudinea că este pentru siguranța tuturor, trebuie să vă informăm că vom amâna ediția din acest an a Neversea pentru 2021. Suntem cu toții triști și răniți, dar în același timp încrezători, Știind că ceea ce ne face să credem din 2017, ne va ajuta să depășim orice situație. Dragostea și pasiunea noastră vor triumfa întotdeauna”, spun organizatorii Neversea.
„Suntem extrem de recunoscători celor peste 95 % dintre voi care ați schimbat bilete și permise pentru ediția din acest an la trecerea oricând. Vă mulțumim pentru toată încrederea acordată și promitem că veți avea parte de cele mai frumoase experiențe la oricare dintre următoarele 3 ediții la care veți decide să vă alăturați”, au spus oficialii Untold si Neversea.
„Dacă nu ai schimbat încă o trecere oricând, vei avea opțiunea de a alege între a-ți transfera biletul / permisul de 2020 pentru ediția 2021 sau a primi un voucher. De îndată ce anunțăm datele pentru Neversea 2021, veți avea la dispoziție 30 zile pentru a face o alegere. Voucherul poate fi folosit pentru cumpărarea produselor Neversea. Restituirile se pot face în perioada 1 octombrie 2021 și 31 decembrie 2021. Veți primi mai multe detalii prin e-mail”, se mai spune in comunicat.
Foto: Facebook/Untold