Elevi bucuresteni, premiati la Junior Achievement (JA) Compania Anului 2020

Finala nationala a competitiei de antreprenoriat Junior Achievement (JA) Compania Anului 2020 a fost marcata printr-un mod inedit de desfasurare. Tinerii antreprenori si-au expus afacerile pilot prin intermediul unei platforme online, incercand sa impresioneze juriul cu idei inovatoare din diverse domenii, precum: tehnologie, e-commerce, afaceri sociale, industrii creative, educatie sau agricultura.

Membrii juriului,format din profesionisti ai partenerilor si sustinatorilor competitiei, au interactionat cu cele 34 de echipe finaliste ale sectiunilor de elevi si studenti, verificand fezabilitatea start-up-urilor si oferind sfaturi de buna practica.

Cele 16 echipe de studenti si 18 echipe de elevi sunt cele mai bune dintre cele 243 de mini-companii caresi-au pilotat anul acesta ideile de afaceri in cadrul incubatorului educational JA BizzFactory™. Tinerii au beneficiat de consultanta din partea voluntarilor JA si au participat la 45 de webinarii live sustinute de specialisti din business, dobandind astfel abilitati antreprenoriale.

Castigatorii vor beneficia de mini-granturi pentru dezvoltarea antreprenoriala a echipelor si proiectelor, printre acestia gasindu-se si elevi bucuresteni.

Detalii pe reusita.ro