ELKO Romania anunta distributia produselor R&M

ELKO Romania,companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum, a incheiat un parteneriat cu Reichle & De-Massari AG, in urma caruia va incepe sa distribuie produsele R&M pe piata din Romania.

In domeniul retelisticii ELKO Romania are deja experienta in ceea ce priveste solutiile de cablare si conectivitate, detine o retea de parteneri care acopera intreaga tara si intelege foarte bine particularitatile acestui domeniu. Cu ajutorul solutiilor R&M puse la dispozitia partenerilor ELKO, acestia vor putea crea si administra sisteme mai performante, mai fiabile si cu costuri mai scazute pe termen lung.

Prin introducerea solutiilor R&M, ELKO Romania isi propune nu numai o extindere a ofertei comerciale, ci si o readucere in prim-plan a importantei si a impactului pe care le au elementele pasive asupra bunei functionari si performantelor unui sistem complex. In acest scop, compania planifica o serie de sesiuni de training, realizate de reprezentantii R&M Romania, astfel incat avantajele competitive ale acestora sa fie prezentate partenerilor locali. De asemenea, ELKO urmareste tendintele pietei si intentioneaza sa se implice si mai mult pe piata de cablare structurata si sa desfasoare mai multe activitati in acest domeniu.

Mobilitatea si interconectarea sunt caracteristici definitorii ale societatii moderne, favorizand o imbunatatire a eficientei acesteia, prin alocarea rapida a resurselor acolo unde sunt necesare. Un astfel de ecosistem presupune insa, printre altele, utilizarea de tehnologie avansata, moderna si implementarea unei infrastructuri de comunicatii pe masura. De aceea, alegerea unor solutii de cablare si conectivitate de calitate, performante si fiabile a devenit mai importanta ca niciodata, ceea ce determina modul in care diverse organizatii comunica intre ele sau servicii variate sunt combinate pentru a deservi mai bine anumite nevoi si cerinte. Prin urmare, disponibilitatea unor astfel de solutii la nivel local este vitala pentru a putea realiza si opera sisteme care sa respecte necesitatile actuale si viitoare.

Despre R&M

Inca din anul 1964, R&M (Reichle & De-Massari AG) este un important furnizor la nivel global de solutii de cablare si conectivitate dedicate retelelor de comunicatii High End. Compania deserveste mai multe industrii din sectoarele: retele locale (LAN), centre de date si retele publice si detine peste 40 de subsidiare si 10 centre de productie, in timp ce suportul local este asigurat de peste 1000 de parteneri calificati. Pe langa calitatea superioara, la standarde elvetiene, a produselor, clientii si partenerii R&M beneficiaza de solutii inovatoarecare confera maxima stabilitate sistemelor de comunicatii.

Pentru mai multe informatii, vizitati https://www.rdm.com/.

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori si oferind o gama larga de peste 40.000 de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de tari in Europa si Asia Centrala. Compania are peste 1.000 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2019 s-a ridicat la 1.883 de milioane USD (1.682 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializatain distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleazasi revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii: www.elko.ro