FORUM DE AFACERI ROMANIA – PRINCIPATUL MONACO

Dezbaterile se vor desfăşura, potrivit organizatorilor, în marja misiunii economice, organizată de Monaco Economic Board, Monaco Chamber of Commerce și Consulatul Onorific al Principatului Monaco în România.

În continuarea programului destinat sprijinirii membrilor săi și în general a mediului de afaceri românesc pentru internaționalizarea afacerilor, Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB), organizează joi, 12 septembrie 2019, între orele 09:00 – 14:00 (înregistrarea de la 08:30), la Palatul CCIB din str. Ion Ghica nr. 4 (vis-a-vis de sediul BNR):
 FORUMUL DE AFACERI ROMÂNIA – PRINCIPATUL MONACO
 
Evenimentul este dedicat promovării schimburilor comerciale și cooperării economice româno-monegasce.
Dezbaterile se vor desfăşura, potrivit organizatorilor, în marja misiunii economice, organizată de Monaco Economic Board, Monaco Chamber of Commerce și Consulatul Onorific al Principatului Monaco în România, care se va afla în București în perioada 11 – 13 septembrie a.c. Invitat special la acest eveniment va fi E.S. Dl. Robert Filon, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Principatului Monaco în România, cu reședința la Roma. 
Reprezentanții companiilor monegasce vor face scurte prezentări ale activității lor și a oportunităților de cooperare cu firmele românești. Prezentarea misiunii economice monegasce, se anexează. Proiectul programului acestui eveniment se va trimite separat după convenirea cu partenerul monegasc.
Scopul evenimentului este stabilirea contactelor între repezentanții mediului de afaceri român și membrii misiunii economice din Principatul Monaco.
IMPORTANT: Fiecare participant la întâlnire, va putea dialoga cu reprezentanții misiunii economice străine şi îşi poate prezenta obiectivele: căutarea de clienţi, de furnizori sau parteneri de afaceri, cunoaşterea condiţiilor şi posibilităţilor investiţionale.
 
Participarea este gratuită, fiind însă necesară înregistrarea participării le eveniment, prin E-mail la adresele: mircea.toader@ccib.ro sau sandra.lasculescu@ccib.ro .
 
Pentru informații suplimentare, vă puteţi adresa persoanelor de contact: Mircea Toader, Consilier al preşedintelui pentru relaţii internaţionale, telefon 021.319.01.06 sau Mobil 0725.167.894 și Sandra Lăsculescu, consilier relaţii internaţionale, la adresa de E-mail: sandra.lasculescu@ccib.ro.

Dezbaterile se vor desfăşura, potrivit organizatorilor, în marja misiunii economice, organizată de Monaco Economic Board, Monaco Chamber of Commerce și Consulatul Onorific al Principatului Monaco în România.