GENIAL: La Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, copiii merg in sala de operatii cu o super-masinuta de jucarie

Celebra mașinuță cu care merg acum în sala de operație, o donație a Fundației Inocenți, dar și poveștile pictate pe pereți îi conduc pe micii pacienți într-o lume de basm...

TREBUIE SĂ FI NU DOAR UN MEDIC PROFESIONIST, UN ÎNVĂȚAT ÎN DOMENIU, CASĂ DĂRUIEȘTI SĂNĂTATE! TREBUIE SĂ AI ȘI SUFLET!
În Secția de chirurgie de la Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu, administrat de Primăria Municipiului Bucureşti prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București preocuparea personalului medical este de a le oferi copiilor o ambianță caldă, primitoare, specială, împreună cu servicii medicale performante.
DE NOTA 10: Pentru că așa a văzut în Franța, la specializare, șeful de secție, dr. George Sălăvăstru nu s-a lăsat mai prejos și a preluat modelul. Așa au ajuns micuții pacienți să treacă mult mai ușor peste trauma pricinuită de boală și să fie tot timpul cu zâmbetul pe buze.
Celebra mașinuță cu care merg acum în sala de operație, o donație a Fundației Inocenți, dar și poveștile pictate pe pereți îi conduc pe micii pacienți într-o lume de basm și îi fac să uite de suferințe, să zâmbească și să creadă în farmecul copilăriei.
SINCERE FELICITĂRI, domnului dr. George Sălăvăstru, întregului personal medical și conducerii Spitalului Gomoiu!

Celebra mașinuță cu care merg acum în sala de operație, o donație a Fundației Inocenți, dar și poveștile pictate pe pereți îi conduc pe micii pacienți într-o lume de basm…