HAI SIMONA!!! „Ingerul blond” al tenisului romanesc, in drum spre China, la Tuneul Campioanelor

Alături de echipa ei, Simona Halep a plecat duminică spre Shenzhen, „Turneul campioanelor”.

Alături de echipa ei, Simona Halep a plecat duminică spre Shenzhen, „Turneul campioanelor”.
Simona Halep intră începând de luni în săptămâna cu numărul 300

Alături de echipa ei, Simona Halep a plecat duminică spre Shenzhen, „Turneul campioanelor”.
 de când se află în Top 10 WTA.
Este jucătoarea aflată în activitate cu cea mai lungă prezență în top 10, ea a intrat în acest top în 27 ianuarie 2014, iar de atunci nu s-a mai clasat niciodată mai jos locul 10.

Potrivit organizatorilor, campioana competitiei de la Shenzhen va primi un cec în valoare de 4.725.000 de dolari în cazul în care va câștiga toate meciurile.
Însă, campioana va primi numai 4.420.000 de dolari dacă va avea doar 2 victorii în faza grupelor și 4.115.000 de dolari daca va avea o singură victorie în faza grupelor.
Pe de altă parte, jucătoarea care se va clasa ca vice-campioană va primi 2.4 milioane de dolari dacă va câștiga toate cele trei meciuri din grupă.
Așadar, SUCCES, SIMONA!!!

*Cele opt jucătoare DE COLECȚIE calificate la Turneul Campionaleor 2019 sunt: Ashleigh Barty, Karolina Pliskova, Naomi Osaka, Simona Halep, Bianca Andreescu, Petra Kvitova, Elina Svitolina și Belinda Bencic.
• Turneul Campioanelor 2019 debutează pe 27 octombrie.
• 2019 va fi prima ediție a WTA Finals găzduită de Shenzhen, care preia organizarea de la Singapore.
• Elina Svitolina este campioana în exercițiu la Turneul Campioanelor.

*Shenzhen, este un „nou” oraș în sudul Chinei (Atestat documentar 1410 în timpul dinastiei Ming), în apropiere de Hong Kong, Macao și Guangzhou, formând împreună cu acestea un megalopolis. În 1979 era doar un sat de pescari, acum fiind o metropolă cu peste cinci milioane de locuitori, prima Zonă Economică Specială.

Foto: Simona Halep FanSpace