Hendrick`s Midsummer Solstice – un gin floral, inovator, in editie limitata de 5.000 de sticle in Romania

All global rights reserved.

Alexandrion Group dă startul verii cu un produs floral, inovator, care îi va încânta pe iubitorii de băuturi fine. NoulHendrick`s Midsummer Solstice Gin – inclus recent în portofoliul extins al Alexandrion Group,reinventează gustul clasic cu care brandul și-a obișnuit consumatorii, printr-o variantă nouă, inedită, florală, ideală pentru serile sezonulului estival, petrecuteîn atmosfera relaxată a casei, în aer liber sau într-o destinație de vacanță.

Ginul Hendrick`s Midsummer Solstice este o ediție limitată, fiind disponibil ȋntr-un număr de doar 5.000 de sticle pentru piața din România.

„Categoria de gin se dezvolta considerabil și în România, urmând astfel trendul global, iar lansarea Hendrick`s Midsummer Solstice pe care Alexandrion Group o pregătește reprezintă o reconfirmare a faptului că liderul de piață are responsabilitatea inovației. Hendrick`s Gin își întâmpină shopperul și consumatorul cu o doză de nonconvenționalism specific brandului, surprinzând mereu prin mix-ul dintre gustul clasic și rafinat al ginului și aromele, acum, florale, estivale care îmbracă această băutură într-o savoareunicăşi memorabilă”, a declarat Marinela Popescu, directorul de marketing al Alexandrion Group.

Hendrick`s Midsummer Solstice Gin va fi comercializat din data de 21 iunie 2020 în marile lanțuri de magazine, locaţiile HoReCa premium,shop-urile online ale partenerilor Alexandrion Group şi pe iconicdrinks.shop, parte a Alexandrion Group.

Povestea Hendrick’s Gin a început în 1999 în Scoţia, acolo unde se află distileria producătorului. Aromele unice, neobișnuite ale ginului Hendrick’s, cu note de trandafiri și castravete, sunt potențate de procesul de producție în care precizia și răbdare au roluri esențiale. Distilat în două distilatoare diferite, extrem de rare, create în 1860 și 1948, Hendrick’s este un gin atipic, creat prin mixarea minuțioasă a 11 plante, din cele 4 colțuri ale lumii. Combinația armonioasă dintre cele două distilatoare creează o băutură extrem de fină, cu arome de durată. Valoarea sa este datăși de producția în cantitate limitată – doar 500 de litri într-o singură tranșă – care permite un control mai bun al calității.

Pentru a afla mai multe informații despre noul Hendrick`s Midsummer Solstice Gin, accesați https://www.hendricksgin.com/midsummer-solstice/.