Iesit din comun?! Poate ca da. Cati mai fac astfel de gesturi? O strada in lucru, la VIDRA, impodobita cu crizanteme de un satean gospodar!

Mihai Mirea a donat 200 de crizanteme și spune că va mai pune și altele când va fi strada gata.

Când omul sfințește locul…! Și, din fericire, iată, prin satele noastre mai sunt astfel de oameni, de gospodari, care pun sufletul și truda loc pentru binele comunității!
Strada Prelungirea Gării (DS 1220) din localitatea Vidra este aproape gata. Strada are o lungime de 3 km, a fost preluată de Consiliul Județean Ilfov pentru reabilitare și modernizare. Lucrările au început în iulie 2019 și vor fi gata până la sfârșitul lunii. (termenul de finalizare era ianuarie anul viitor)
🌼Mihai Mirea locuiește în Vidra și este producător de flori. Îl știe tot satul că este om gospodar. Acum știe că este și darnic și inspirat! ”Când am văzut ce frumoasă iese strada Prelungirea Gării care până în primăvară era de pământ, nu m-am putut abține și i-am spus primarului că-i dau eu niște flori, în semn de respect față de o așa lucrare”, povestește Mihai Mirea. A donat 200 de crizanteme și spune că va mai pune și altele când va fi strada gata. Dar are și el o rugăminte de la oamenii care au casa la stradă – o găleată de apă să ude florile după ce el le-a plantat.
🌼 Mihai Mirea are 46 de ani și este tatăl a două fete. Mama lui este din Vidra și, după ani petrecuți în Capitală, Mihai Mirea s-a întors în localitatea natală, în casa care a fost a bunicilor materni. În sera lui de 300 mp se pregătesc acum zambilele și panseluțele pentru 8 Martie, dar și crăciunițele pentru sărbătorile de iarnă. Crizantemele au crescut afară, pe un teren special amenajat, tot în comuna Vidra.
Și nu-i poveste. Este de aici, de-acum și…n-ar strica să luăm aminte!
↗️Constructorii lucrează acum pe mai multe tronsoane pentru înălțarea canalelor în zona unde strada se intersectează cu DJ 401. La capătul opus mai trebuie finalizat un podeț.
Potrivit anunțului autorităților, lucrările costă 3.202.373,76 lei fără TVA, iar suma va fi achitată de CJ Ilfov. Strada Prelungirea Gării are prevăzute asfaltare, trotuare, podețe, rigole betonate și canalizare pluvială.
La finalizarea lucrărilor, strada va fi predată din nou spre administrare primăriei Vidra.

Mihai Mirea a donat 200 de crizanteme și spune că va mai pune și altele când va fi strada gata.