Inca doua piete din Bucuresti au fost inchise de ANPC

Cele 17 piețe volante vor funcționa începând de marți, 14 aprilie 2020 până sâmbătă, 18 aprilie 2020, între orele 09.00-13.00.
Administratia Nationala pentru Protectia Consumatorilor a mai inchis temporar doua piete din Bucuresti si a aplicat amenda intr-o alta situatie.
„S-a dispus închiderea Pieţei Gorjului, precum şi a Pieţei Titan 2 – Miniş, până la remedierea neregulilor constatate, măsură dublată şi de sancţionarea operatorilor economici care deţin pieţele cu amenzi în valoare de 30.000 lei, toate acestea fiind cauzate de nerespectarea prevederilor Ordonanţelor militare referitoare la măsurile de prevenire a răspândirii Covid-19 (nu se respecta distanţa socială dintre comercianţi, numărul de persoane care să se afle în acelaşi timp în incintă, prezenţa dezinfectantelor la dispoziţia comercianţilor şi cumpărătorilor)”, se arata in comunicatul ANPC.

De asemenea, pentru Piaţa Veteranilor, situata in sectorul 6 al Capitalei, a fost dată o amendă de 10.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanţei militare numărul 3.