Ingenioasa masura: Controlorii STB impart calatorilor MASTI MEDICALE!

Incepand de vineri, 31 ianuarie, Societatea de Transport Bucuresti (STB) distribuie calatorilor masti medicale.

Incepand de vineri, 31 ianuarie, Societatea de Transport Bucuresti (STB) distribuie calatorilor masti medicale. O masura, o… incercare de a atrage atentia asupra pericolului de contagiune si de a diminua efectele raspandirii virusului gripal in mijloacele de transport in comun care circula prin Bucuresti.

Pana in prezent, cel putin 9 persoane, dintre care mai multi copii, la care s-a confirmat virusul gripal au murit!

„Pana in prezent, 2.332 de cazuri de gripa sezoniera au fost confirmate la cabinetele de medicina scolara din institutiile de invatamant de stat din c

Incepand de vineri, 31 ianuarie, Societatea de Transport Bucuresti (STB) distribuie calatorilor masti medicale.

apitala, cabinete ce fac parte din reteaua coordonata prin Administratia Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti. La acest numar se adauga elevii din invatamantul privat si pacientii care au mers la medicii de familie, date care nu sunt raportate catre Primaria Capitalei.

Astfel, in prima zi vor fi disponibile circa 100.000 de masti, care vor fi distribuite la cerere calatorilor prin intermediul celor 220 de centre de vanzare, celor 300 de controlori si al conducatorilor de vehicule”, au explicat reprezentantii STB SA intr-o postare pe Facebook.

Demna de apreciat aceasta initiativa!

*Intre timp, la Iasi, de cateva zile, mijloacele de transport in comun sunt dezinfectate la capat de linie.

Foto: Facebook/STB