INITIATVA DE NOTA 10: Prima piata cu produse traditionale romanesti ieftine s-a deschis in sectorul 2

Prima piață din București dedicată exclusiv produselor românești pentru pensionari și studenți s-a deschis sâmbătă, 19 septembrie 2020 pe strada Cremenița nr.15 din cartierul Colentina.

În prezența locuitorilor sectorului 2, a viceprimarului Dan Cristian Popescu, îndrăgitului actor Florin Petrescu – Axinte s-a inaugurat oficial noua piață.

“Mă bucur nespus că proiectul meu, Piața Românilor”, a devenit realitate, a declarat cu această ocazie viceprimarul Dan Cristian Popescu. „În această loacție, pensionarii din sectorul 2, pe baza talonului de pensie, beneficiază de o reducere de 26%. Vreau să venim în sprijinul persoanelor în vârstă, ale căror pensii s-au majorat anul acesta doar cu 14%, în loc de 40%.

De asemenea, studenții care învață în sectorul 2, pe baza carnetului de student, beneficiază de o reducere de 15% la produsele cumpărate.

În sectorul 2 nu lăsăm pe nimeni în urmă! În această perioadă grea, administrația locală trebuie să găsească soluții pentru toți locuitorii sectorului”, a conchis edilul.