Inscrieri la Cupa Helmut Duckadam pentru companii 2019

“Eroul de la Sevilla” si Federatia Romana de Sport Corporatist va invita sa participati la prima editie dedicata companiilor – “Cupa Helmut Duckadam”. Competitia se va desfasura in perioada 18-19 mai 2019. Meciurile se vor disputa pe terenurile sintetice din parcul Crangasi.

Evenimentul se adreseaza exclusiv angajatilor din companii care doresc sa participe intr-o competitie sportiva organizata la un nivel profesionist. Federatia Romana de Sport Corporatist va asigura un arbitraj profesionist, ambulanta cu personal medical de specialitate pe toata durata turneului si premii in valoare de 6000 de lei.

Echipele participante vor avea sansa de a castiga o experienta legata de meciul de calificare a echipei Romaniei pentru EURO 2020.

Federatia Romana de Sport Corporatist incurajaza angajatii companiilor din Romania, prin programele sportive pe care le desfasoara, sa urmeze un stil de viata sanatos. Incepand cu anul 2010, pe durata celor 8 ani de activitate, in cadrul evenimentelor organizate de noi au luat parte peste 250 de companii care au dorit sa ofere angajatilor posibilitatea de a participa la teambuilding-uri sportive in care sa concureze alaturi de angajatii altor societati si aproximativ 10.000 de concurenti, toti angajati ai companiilor participante.