Mai vin si vesti bune!!! Spre exemplu, Braila NU MAI ARE NICIUN CAZ DE COVID-19 din 9 mai! Sunt si alte judete cu statistici optimiste!

CUM VI SE PAR ASTA? 12 județe din România nu au mai înregistrat niciun caz de Covid-19 de duminică până luni, 11 mai, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, în timp ce în alte 7 județe s-a înregistrat un singur caz.

Concret, bilanțul anunțat luni, 11 mai, la ora 13.00, de Grupul de Comunicare Strategică, în județele Brăila* Caraş Severin, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Teleorman, Vaslui nu s-a mai înregistrat niciun caz nou de infectare cu noul coronavirus.

În județele Bihor, Buzău, Dâmboviţa, Galați, Maramureș, Neamț și Timiș s-a înregistrat un singur caz.

Brăila, însă, este un caz special, deoarece încă din data de 9 mai, prefectul județului, Cătălin Boboc, anunța oficial că județul NU MAI ARE NICIUN CAZ, toți cei 19 pacienți fiind vindecați și externați. Iar din acea zi nu s-a mai înregistrat niciun caz.

În Timiș, de asemenea, nici marți, 12 mai nu s-a înregistrat NICIUN CAZ NOU. Aceeași situație este și în județul Harghita.

Așadar, merită să aflăm și vești bune!!!