Milioane de puieti plantati de ROMSILVA in ultima luna!

Angajatii Romsilva au reușit să planteze în pădurile de stat administrate 11,5 milioane de puieți forestieri!

 Pe perioada stării de urgență, începând cu 16 martie și până acum, angajatii Romsilva au reușit să planteze în pădurile de stat administrate 11,5 milioane de puieți forestieri!

📢  Așa cum au promis, în fiecare luni, reprezenanții Romsilva prezintă, la zi, stadiul campaniei de împăduriri 🌳🌳🌳🌳 derulată de companie.

⬇️Mai jos, în cifre, rezultatele la zi ale campaniei de primăvară în pădurile de stat.

 „Până în acest moment am reușit să:

🔴 plantăm 16,2 milioane de puieți forestieri (11,5 milioane puieți forestieri în perioada stării de urgență)
🔴 împădurim 2.033 de hectare
🔴 înființăm perdele forestiere pe 17 hectare
🔴 regenerăm natural alte 3.519 de hectare
🔴 realizăm lucrări de completări pe 1.180 de hectare
🔴 realizăm lucrări de refaceri pe 163 hectare
🔴 regenerăm 531 hectare fond forestier privat administrat de Romsilva

🔴 În total, până în prezent, am regenerat 5.512 hectare fond forestier de stat

‼️ Chiar și în această perioadă dificilă, campania de împăduriri 🌳🌳🌳🌳 continuă, unitățile silvice din subordine aplicând măsuri suplimentare de control și prevenire a infecției cu noul coronavirus în rândul muncitorilor și a personalului silvic implicat.

ℹ️ Regia Națională a Pădurilor – Romsilva este parte a campaniei naționale de împădurire O padure cat o tara derulată de Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor sub înaltul patronaj al Președinției României.

ℹ️ Programul din acest an de regenerare a pădurilor de stat administrate de Regia Națională a #Pădurilor – #Romsilva prevede lucrări de regenerare pe 12.531 hectare fond forestier în cele două campanii de împăduriri, de primăvară și de toamnă, cu o investiție de 199,2 milioane lei”, transmit reprezentanii companiei.

▶️ Harta 🗺 interactivă și detaliată a tuturor șantierelor de împăduriri din pădurile de stat administrate de Regia Națională a Pădurilor – Romsilva poate fi consultată pe pagina noastră de internet, la următoarea adresă:

👉 https://bit.ly/3cyWeIs

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva a regenerat în ultimii șapte ani 111.554 hectare 🌳🌳🌳🌳 fond forestier de stat, plantând în această perioadă peste 200 milioane de puieți forestieri.🌍