Minsitrul Transporturilor, optimist: „Situatia CFR Marfa isi va gasi o rezolvare!”

Lucian Bode: „CĂUTĂM CELE MAI BUNE SOLUȚII PENTRU CFR MARFĂ. VA FI GREU, DAR NU IMPOSIBIL”.

Luni, 18 noiembrie 2019, la sediul Ministerului Transporturilor, a avut loc întâlnirea Ministrului Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor, Lucian Bode, cu Eduardo Martinez-responsabilul pe dosarul CFR Marfă de la DG Competition din cadrul Comisiei Europene, Bogdan Chirițoiu-Președintele Consiliului Concurenței, dar și cu toți factorii implicați în situația CFR Marfă.
În cadrul evenimentului s-a discutat despre ultimele evoluții înregistrate la nivelul CFR Marfă precum și soluțiile ce pot fi aplicate în contextul discuțiilor de la nivelul Comisiei Europene.
 
„Știu că în momentul de față este doar o decizie informală care se va concretiza în viitorul apropiat. Am discutat pașii ce trebuie făcuți pentru ca CFR Marfă să beneficieze de cele mai bune soluții pentru Societate și pentru clienții ei. Am toată determinarea și susținerea pentru CFR Marfă și sunt sigur că situația, deși va fi grea, își va găsi o rezolvare. Am cerut reprezentantului DG Competition să ne faciliteze, în cel mai scurt timp, o întâlnire cu Comisarul european pe domeniu. Respectăm decizia Comisiei și sunt sigur că doar împreună vom găsi  soluții pentru ieșirea din această  situație. Niciodată nu s-a pus și nu se va pune problema încetării activității acestei societăți strategice pentru economia românească. CĂUTĂM CELE MAI BUNE SOLUȚII PENTRU CFR MARFĂ. VA FI GREU, DAR NU IMPOSIBIL”, a declarat cu acest prilej, Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, Infrastructurii și Comunicațiilor.

Lucian Bode: „CĂUTĂM CELE MAI BUNE SOLUȚII PENTRU CFR MARFĂ. VA FI GREU, DAR NU IMPOSIBIL”.

foto: ziare.com