O parcare noua, cu 500 de locuri, in Bucuresti; investitie de 21 milioane euro

Park&Ride Cora Pantelimon, cu 500 de locuri de parcare supraterana, este o investitie care se apropie de finalizare, acesta fiind un adevărat nod intermodal pentru cei care vin în Capitală.  

“Zilele acestea a început turnarea betonului la placa peste parter. În paralel, sunt pregătite pentru turnare plăcile peste etaje întâi și doi. Deja se lucrează și la montarea plăcilor metalice ale acoperișului”, a scris primarul general al capitalei, Gabriela Firea, pe pagina sa de facebook.

De asemenea, lucrările la linia de tramvai sunt avansate, iar până la sfârșitul lunii septembrie tramvaiul 55 va circula normal, cu întoarcere la nodul intermodal de sub park&ride. Astfel, călătorii nu vor mai fi nevoiți să aștepte mult timp în stații și nu va mai fi nevoie doar de tramvaie cu dublă comandă pe această rută.

“Prin acest obiectiv de investiții se reconfigurează, practic, toată zona. Nu construim doar o simplă parcare etajată, ci un nod intermodal care include tramvaie, autobuze și peroane pentru microbuze private. De asemenea, este pregătit terenul și pentru viitoarea stație de metrou din zonă”, a mai scris primarul Gabriela Firea pa pagina sa de socializare.

Sursa foto: facebook.com/gabifirea