ONORANT: Sectorul 3 al Municipiului Bucuresti, partener in cadrul Retelei Internationale de Planificare „Urban Resource Centers – UrbRec”

Sectorul 3 al Municipiului București a fost selectat ca partener în cadrul Reţelei de Planificare "Urban Resource Centers - UrbRec" din cadrul Programului @URBACT, alături de alte nouă orașe europene.

Sectorul 3 al Municipiului București a fost selectat ca partener în cadrul Reţelei de Planificare „Urban Resource Centers – UrbRec” din cadrul Programului @URBACT, alături de alte nouă orașe europene: Haga, Oslo, Zagreb, Vila Nova de Famaliaco, Caceres, Opole, Patras, Ciudad Real și Mechelen.
IMPORTANT: Rețeaua „UrbRec” își propune să găsească răspunsuri la provocările actuale legate de managementul eficient al deșeurilor în mediul urban, promovarea valorilor economiei circulare și încurajarea formării unor obiceiuri responsabile față de mediul înconjurător în cadrul comunităților locale.
Pe parcursul ciclului de viață al rețelei, toți partenerii vor elabora un plan de acțiune integrat. Totodată, aceștia vor avea posibilitatea de a testa câteva soluții la scară mică în orașele lor, dezvoltând abilități, reunind părțile interesate locale și construind parteneriate transnaționale. 
Trebuie știut, deasemenea, că URBACT reprezintă principalul program de cooperare teritorială dedicat promovării dezvoltării urbane integrate durabile în orașele din întreaga Europă, fiind un instrument al politicii de coeziune adoptat de Comisia Europeană în decembrie 2014. 
Mai multe detalii pe site-ul URBACT în România: http://bit.ly/UrbactAPN

Sectorul 3 al Municipiului București a fost selectat ca partener în cadrul Reţelei de Planificare „Urban Resource Centers – UrbRec” din cadrul Programului @URBACT, alături de alte nouă orașe europene.