(P) Destinat sa domnesti, de Joseph Prince – un adevarat bestseller

Ești controlat de boli, stresat de probleme financiare, indurerat din cauza relațiilor frante, lasat fara energie de patimi sau obiceiuri distructive? Descoperă cum să experimentezi integritatea și succesul pe care Dumnezeu le dorește pentru tine! „Destinat sa domnesti”, un bestseller mondial semnat de Joseph Prince explorează conceptul harului, te asigură că păcatele tale sunt iertate și te împuternicește să îmbrățișezi eliberarea prin crucea lui Hristos.

Comanda acum “Destinat sa domnesti” de Joseph Prince la libraria crestina Goldbooks.ro!

Cartea este impartita in 22 de capitole ce trateaza subiecte precum Evanghelia Harului, cheia unei vieti victorioase, secretul unei credinte corecte, speranta, condamnarea si regretul, jertfa completa a Domnului Isus Hristos, legea iudaica s.a.

Scopul ei? De a-ti arata ca nu munca si disciplina ta iti schimba viata, ci ca intai mintea ta trebuie transformata prin intelegerea a ceea ce a fost deja infaptuit de catre Dumnezeu. De a invata cum sa vezi puterea Sa la lucru, schimbandu-ti mintea, inima si stilul de viata.

Ce spun cititorii despre cartea “Destinat sa domnesti”

  • “O carte FANTASTICĂ care mi-a corectat concepțiile greșite! O ADOR!”
  • “Preț excelent și o carte minunată de citit !!! Cu siguranță recomand această carte fiecărui creștin, mai ales pentru a afla mai multe despre harul lui Dumnezeu.”
  • “Cartea potrivită la momentul potrivit. M-a ajutat într-un moment foarte dificil. Este ceva ce iti schimbă viața”.
  • “Această carte este obligatoriu de citit! Am citit-o de două ori și am daruit ambele cărți. A trebuit să comand inca una! Ușor de înțeles și are multe referințe biblice.”
  • “O carte de aduce lumina, invata si expune principiile de baza ale umblarii crestine. Mă bucur că am cumpărat-o.”
  • “Excelentă. Am învățat multe din această carte. Ne invata despre har folosind o mulțime de versete atât din Vechiul, cât și din Noul Testament. Recomanda această carte.”

Despre Joseph Prince

Joseph Prince s-a dedicat in a ajuta oamenii să descopere cum pot „domni” în viață prin abundența harului și darul neprihanirii. Dorința sa este de a ajuta această generație de credincioși să înțeleagă noul legământ al harului și să-și dea seama cât de binecuvântați, favorizați și iubiți sunt de Tatăl lor ceresc.

“Ghidand” lumea prin carti, conferinte si prin predicarea inteleapta, Јоѕерh Prince este un pastor реrѕuаѕіv la Biserica New Creation din Singapore. Infiintata in anul 1983, biserica este una dintre cele mai mari si mai dinamice congregratii din Asia, avand peste 33.000 de membri. El conduce si Joseph Prince Ministries, folosind canale de televiziune și alte forme de mass-media pentru a ajunge în lume cu vestea bună despre lucrarea desavarsita a Domnului Isus.

Descopera toate cartile lui Joseph Prince traduse in limba romana aici – ai livrare rapida, retur 14 zile si plati online securizate.