(P) Găsește cadoul potrivit pentru el

De cele mai multe ori, preferințele bărbaților în materie de cadouri sunt mai greu de citit. Încerci să fii atentă la fiecare detaliu, însă parcă tot nu găsești ideea salvatoare. I-ai tot luat mici atenții sau cadouri costisitoare, de la haine până la ceasuri sau telefoane. Totuși, parcă tot nu l-ai simțit că se bucură din toată inima. Ți-am pregătit o listă care să te ajute să găsești un cadou pentru el care să-l dea pe spate:

  1. O sesiune de tras cu arma sau cu arcul – Chiar dacă pe tine nu te atrage, pe el îl va impresiona cu siguranță. Va reprezenta un mix de adrenalină și relaxare.
  2. Raliu cu mașini puternice – Te-ai săturat să îți povestească încontinuu de mașini? Ei bine, oferă-i ocazia să se bucure de o cursă la un raliu. Traseul organizat va fi unul profesionist și care va respecta toate condițiile de siguranță.
  3. O ședință de echitație – Un moment unicsurprins într-un cadru de poveste. Partenerul tău se va bucura de blândețea animalului și se va simți descătușat de griji și probleme.

Dacă îți dorești să petreceți timp împreună, poți alege din lista de cadouri cupluri:

  1.  O plimbare cu atv-urile – Descoperiți împreună peisaje unice și încărcați-vă de energie debordantă. Poți alege un hotel de 5 stele pentru a avea parte de clipe de răsfăț așa cum se cuvine.
  2. O seară la stand-up comedy – De când nu ați mai râs cu lacrimi? Sau de când nu ați mai acordat o seară pe săptămână pentru a savura o comedie? Poți cumpăra două bilete la stand-up comedy. Cu siguranță vă veți descreți frunțile.
  3. Scufundări – Lumea subacvatică merită explorată, măcar o dată în viață. Veți fi îndrumați și supravegheați de un profesionist așa că nu trebuie să ai dubii.
  4. O plimbare cu barca – Cu pletele în vânt și zâmbetul pe buze. Delta Dunării poate fi o alegere potrivită dacă vreți să vă bucurați de bijuteriile naturii.

Uneori este greu să-ți dai seama ce îți va bucura mai mult partenerul. Cadourile pe care tu le consideri perfecte nu sunt compatibile, adesea, cu ceea ce își dorea el. 2020 este anul schimbărilor radicale. Așadar, vino cu ceva creativ și inspirat pentru a-l face să se deconecteze de la realitatea haotică.