(P) Hidroizolatiile de calitate – inovatiile momentului care pun bazele unor constructii sigure pe termen lung

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

De-a lungul timpului, in sfera constructiilor si-au facut aparitia o serie de tehnici noi si de inovatii menite sa sporeasca gradul de siguranta inca de la inceputul lucrarilor. Acest lucru se traduce prin hidroizolatii, activitate care vizeaza in mod special subsolurile sau terasele si care consolideaza simplu si rapid intreaga structura de rezistenta pentru o perioada indelungata de timp.

Mai mult decat atat, materialele care stau la baza lucrarilor de hidroizolatii asigura rezultate vizibile inca de la prima aplicare. Ariile vizate vor fi protejate impotriva schimbarilor bruste de temperatura, a infiltratiilor sau a factorilor din mediu care pot pune in pericol fundatia si nu numai. De la pisicine la terase circulabile, siguranta va fi elementul cheie care va contribui la formarea unui mediu confortabil pentru tine si pentru cei dragi tie. La cine sa apelezi pentru hidroizolatii de cea mai buna calitate? Afla chiar acum.

Tipuri de hidroizolatii de care ai nevoie

Atunci cand pui bazele unei locuinte este improtant sa stii de la bun inceput toate lucrarile care contribuie la o structura de rezistenta lipsita de probleme pentru o perioada indelungata de timp. In acest fel, specialistii te asigura de faptul ca hidroizolatiile sunt esentiale pentru o cladire sigura, atat la nivelul subsolului, cat si la nivelul mansardei. In plus, avantajele nu se opresc aici, ci vin sa iti usureze in mod semnificativ viata si sa iti genereze economii importante de-a lungul timpului.

Hidoroizolatii pentru fundatii

In ceea ce priveste lucrarile efectuate la nivelul fundatiei, acestea trebuie tratate cu mare seriozitate si profesionalism, intrucat constituie piatra de temelie deasupra careia se va inalta intreaga structura. In acest scop, specialistii in constructii considera lucrarile de hidroizolatii la nivelul fundatiei indispensabile, intrucat formeaza un zid protector impotriva apei si a pierderilor de temperatura din timpul sezonului rece. In acest fel, beneficiile care vor aparea pe termen lung sunt:

 • Imposibilitatea mucegaiului de a se forma.
 • Sanse zero de inundatii.
 • Echilibru termic si facturi economice la intretinere iarna.

Hidroizolatii pentru subsoluri

In cazul in care in plan ai prevazut si un subsol, hidroizolatiile nu ar trebui uitate cu vederea. In acest fel, formezi un mediu sigur si rezistent, care poate fi folosit atat ca spatiu de depozitare, cat si ca spatiu potrivit pentru locuit. Umiditatea aerului va atinge nivelul optim pentru respiratie, iar petele de mucegai nu vor avea in acest fel un spatiu propice pentru dezvoltare. Printre alte avantaje, enumeram:

 • Siguranta instalatiei electrice.
 • Spatiu extra de depozitare in conditii de maxima siguranta.
 • Nivel optim de umiditate in aer.

Hidroizolatii terase

Fie ca vorbim despre o terasa la cel mai inalt nivel al cladirii sau despre una clasica, acestea trebuie sa fie izolate in mod corespunzator. Intrucat sunt expuse in mod direct in fata fenomenelor meteo, sansele ca structura de rezistenta sa se modifice cresc in mod considerabil. Cu toate acestea, lucrarile de hidroizolatii ofera un invelis protector care ofera rezultate inca din primele momente:

 • Rezistenta la factorii mecanici.
 • Durabilitate in timp.
 • Protectie impotriva fenomenelor meteo extreme, atat pe timp de vara, cat si pe timp de iarna.

Hidroizolatii poliuretanice

In cele din urma, acest model care are la baza un amestec format din cimenturi speciale si rasini poliuretanice. Se regaseste cu precadere in halele industriale sub forma unui invelis neted, lipsit de rosturi sau de imbinari si care asigura siguranta personalului la locul de munca. Avantajele principale sunt:

 • Grad mare de elasticitate.
 • Durabilitate si rezistenta in timp (pana la 50 de ani).
 • Rezistenta la socurile de temperatura.

Hidroizolatii marca Milucon, profesionalism si rezultate maxime

In cazul in care te afli in plin proces de constructii, afla ca cei de la Milucon iti pot da chiar acum o mana de ajutor.

Acestia iti pun la dizpozitie o gama variata de servicii, de la lucrari de hidroizolatii terase: www.milucon.ro/hidroizolatii-terase/ la cele efectuate la nivelul teraselor sau subsolurilor. Echipele specializate iti garanteaza rezultate de la prima aplicare, iar tu te vei bucura in acest fel de o structura sigura, rezistenta in fata tuturor pericolelor, pentru o perioada impresionanta de timp!