„PARFUM DE FEMEIE”, asta-seara, cu Bianca Ionescu–Ballo , la Opereta!

O întâlnire cu mult îndrăgita soprană Bianca Ionescu–Ballo este întotdeauna un prilej de bucurie pentru melomani.

O întâlnire cu mult îndrăgita soprană

O întâlnire cu mult îndrăgita soprană Bianca Ionescu–Ballo este întotdeauna un prilej de bucurie pentru melomani.

 este întotdeauna un prilej de bucurie pentru melomani. Vocea minunată, sensibilitatea interpretării și apariția charismatică fac din prim-solista Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian” din București un artist desăvârșit ce merită a fi admirat.

Sâmbătă 25 Ianuarie 2020, ora 18:30, pe scena Teatrului Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, îndrăgita Bianca Ionescu–Ballo vă invită la un spectacol intitulat generic „Parfum de femeie” în care îi va avea alături pe cântăreții Andrei Pleșca, Florin Budnaru, Mihai Urzicană, Florin Ganea și pe balerinul Lorendi Rădulescu. Vocile vor fi acompaniate de violonista Geanina Meragiu și de pianistul Alexandru Burcă.

În program, printre multe alte piese cunoscute și îndrăgite de publicul din întreaga lume, figurează și Non ti scordar di me, Belle, C’est magnifique, You don’t bring me flowers, Strangers in the night, My way, Con te partiro …Spectacolul „Parfum de femeie” – o excelentă alegere pentru o minunată seară romantică.

BUCURAȚI-VĂ DE MUZICĂ!

*Bianca Ionescu–Ballo a absolvit Conservatorul de Muzică „Ciprian Porumbescu” la clasa de Canto, clasa Artei Florescu, în 1983, iar din 2005 devine Doctor în muzică. Din 1983 este solistă a Teatrului de Operetă și Musical „Ion Dacian”, subretă. Pe lângă concertele susținute cu aproape toate filarmonicele din țară și cu Orchestra Națională Radio, a apărut și ca solistă de operă.

#BookNowBilete se pot achizitiona:

➡️Online:

ticketstore.ro
https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/6/opereta

startickets.ro
https://startickets.ro/opereta
sau
➡️La casa de bilete din sediul teatrului (B-dul Octavian Goga Nr. 1).
Program: Luni-Vineri: 12:00-19:00
Sâmbătă: 17:00-19:00
 Telefon rezervări: 0726231802 / 0763366762