Pay Point vinde afacerea din Romania!

Procesatorul britanic de plăți PayPoint, prezent cu afaceri in tara noastra, a ajuns la un acord privind vânzarea operațiunilor din România către fondul de investiții polonez Innova Capital. Vânzarea afacerilor din România se înscrie în strategia PayPoint de a se concentra pe activele de bază din Marea Britanie si va insemna aproximativ 47 milioane de lire sterline (51,7 milioane euro) în numerar pentru subsidiarele PayPoint Services SRL și PayZone SA deținute de britanici în România.

“În conformitate cu prioritățile noastre strategice, suntem încântați că am ajuns la un acord pentru vânzarea PayPoint România. Afacerea românească face parte din grup de 13 ani și aș dori să mulțumesc echipei de conducere din România și angajaților pentru contribuția lor la PayPoint în acest timp. Am decis să vindem afacerea românească pentru a ne concentra pe piețele noastre centrale din Marea Britanie și pe prioritățile noastre strategice pentru creșterea viitoare pe aceste piețe”, a declarat directorul general al PayPoint, Nick Wiles.

Pe lângă serviciile pentru plata facturilor de utilități, servicii TV, telecom și internet, PayPoint furnizează servicii de transfer de bani și oferă șoferilor posibilitatea de a-și plăti rovinieta folosind terminalele proprii. Totodată, PayPoint oferă serviciile de transfer de bani Western Union pe propriile terminale, la anumiți comercianți.