Persoanele de peste 65 de ani vor putea iesi la cumparaturi sau mici plimbari in anumite intervale orare

Cu privire la persoanele peste 65 de ani: sunt cei mai vulnerabili, pentru a-i proteja, se va institui această interdicție de a ieși de la domiciliu, dar nu pe toată perioada zilei.

Premierul Ludovic Orban a susținut o conferință de presă la Palatul Victoria, pentru a explica în detaliu restricțiile din noua Ordonanță militară ce ar urma să intre în vigoare în data de 25 martie.

Spicuiri din declarațiile premierului:

„Am finalizat perioada de izolare, am fost testat, diagnosticul a fost negativ. În cele 14 zile de izolare, mi-am exercitat atribuțiile și am intervenit pentru luarea tuturor măsurilor necesare.

Acționăm pe câteva linii foarte precise, care urmăresc câteva obiective esențiale.

Primul și cel mai important e să avem grijă de viața cetățenilor.

Toate măsurile au ca obiectiv reducerea la maxim a contaminării cu coronavirus.

Cu privire la persoanele peste 65 de ani: sunt cei mai vulnerabili, pentru a-i proteja, se va institui această interdicție de a ieși de la domiciliu, dar nu pe toată perioada zilei.u

Cu privire la persoanele peste 65 de ani: sunt cei mai vulnerabili, pentru a-i proteja, se va institui această interdicție de a ieși de la domiciliu, dar nu pe toată perioada zilei. Va exista un interval în care să se poată deplasa pentru a-și cumpăra ce au nevoie, pentru plimbare”.

Detalii: https://www.facebook.com/bucurestibusiness.ro/

foto: ziare.com