Peste 90.000 de oameni au petrecut in aer liber la Revelionul din Piata Constitutiei

Revelion spectaculos în Piața Constituției: în ciuda frigului și a începutului de lapoviță, peste 90.000 de spectatori au petrecut ore în șir la cel mai mare concert live în aer liber din ţară.

Revelion spectaculos în Piața Constituției: în ciuda frigului și a începutului de lapoviță, peste 90.000 de spectatori au petrecut ore în șir la cel mai mare concert live în aer liber din ţară: hituri disco ale anilor 80’, 90’ şi 2000 care au făcut istorie, în interpretarea unor îndrăgiți artişti români dar şi străini, efecte speciale şi un show grandios de artificii. Acestea au fost ingredientele petrecerii care a convins, iată, un număr impresionant de bucureșteni să întâmpine anul pe aripile muzicii, în aer liber!

În noaptea dintre ani, 11 artiști și trupe locale și internaționale de pe scena „Revelion 2020. Disco Night Fever” au adunat, în Piața Constituției și pe arterele adiacente, peste 90.000 de bucureșteni și turiști, care au sărbătorit trecerea dintre ani pe ritmuri disco și cu focuri de artificii. Primăria Capitalei, prin ARCUB, multumeşte tuturor celor prezenți în număr atât de mare la evenimentul din Piața Constituției.
Tematica celui mai mare concert în aer liber de Revelion a fost o ocazie de a asculta live refrenele melodiilor care au făcut istorie pe scenele din România și din străinătate în anii ’80-’90 și începutul anilor 2000. Zeci de mii de spectatori au venit la „Revelion 2020. Disco Night Fever” să vadă, pe scena din Piața Constituției, reunirea unora dintre cele mai îndrăgite formații dance din anii ’90 și 2000.
Cea mai mare surpriză pregătită de organizatori pentru Revelionul de la București a fost concertul O-Zone. Cei trei artiști din Republica Moldova s-au reunit special la Bucureşti pentru grandioasa petrecere dintre ani. Mulțimea din Piața Constituției a cântat şi a dansat pe ritmurile atât de cunoscute ale pieselor „Dragostea din tei”, “ De ce plâng chitarele”, dar şi altele, care i-au propulsat rapid în topuri pe cei trei interpreţi de la O-zone.
În ciuda temperaturii scăzute de afară, cei prezenți la „Revelion 2020. Disco Night Fever” au dansat, au scandat și au cântat în cor cu artistul german Haddway, deținător al unor discuri de platină și de aur. Solistul Snap! din perioada de glorie a trupei germane, rapperul american Turbo B. a electrizat atmosfera cu ritmurile eurodance ce au spart topurile mondiale în anii ’90.
Una dintre cele mai așteptate prezențe la „Revelion 2020. Disco Night Fever” a fost și cea a formației Milli Vanilli, reunită într-o nouă formulă. Fabrice Morvan a urcat pe scena de la București alături de John Davis, iar mișcările de dans, ritmurile arhicunoscute și energia debordantă a celor doi artiști germani au electrizat atmosfera din Piaţa Constituţiei.
O altă prezență din line-up-ul Revelion 2020, care a stârnit multe amintiri printre spectatori, a fost trupa André, recent reuniă. Costumele spectaculoase, coregrafia dinamică și vocile neschimbate ale Andreei Bălan și Andreei Antonescu au amintit celor din Piață de magia anilor ’90 din muzica dance autohtonă.

Revelion spectaculos în Piața Constituției: în ciuda frigului și a începutului de lapoviță, peste 90.000 de spectatori au petrecut ore în șir la cel mai mare concert live în aer liber din ţară.