Portofelul digital eSky Wallet: Pentru biletele anulate schimbi linia aeriana, data si ruta calatoriei si numele pasagerului

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români consultarea cu regularitate a informațiilor disponibile pe pagina de internet a MAE în cadrul secțiunilor Alerte de călătorie (http://www.mae.ro/travel-alerts), Informații actualizate - COVID-19 (http://www.mae.ro/node/51759) care sunt actualizate constant, în funcție de evoluții.

Agenţia de turism online eSky a anunţat miercuri că lansează portofelul digital eSky Wallet, care permite utilizarea fondului pentru biletele de avion anulate, astfel că pasagerii pot schimba linia aeriană, data de călătorie, ruta, numele pasagerului, indiferent de biletul de avion iniţial.

 

Adaptându-se noilor condiţii ale pieţei, eSky – agenţia globală de turism online – introduce un nou serviciu clienţilor săi:  Portofelul eSky Wallet. Acesta permite clienţilor să gestioneze în mod flexibil rambursările de la companiile aeriene. Venind în întâmpinarea situaţiilor create de criza Covid-19, cum ar fi: multitudinea de zboruri anulate, cantitatea imensă a cererilor de rambursare primite şi luând în calcul nevoile clienţilor săi, eSky introduce portofelul digital eSky Wallet”, arată compania.

Articolul complet pe news.ro