Premii pentru utilizatorii Google Fit si Apple Health de la BT Pay

Incepand de azi, BT Pay merge alert dincolo de banking, prin incurajarea unui stil de viata sanatos. Noua facilitate aduce integrarea BT Pay cu aplicatiile de monitorizare a activitatii fizice Google Fit si Apple Health, oferind utilizatorilor acces la premii in functie de activitatea lor fizica.


“Facem inca un pas mare catre obiectivul nostru de a fi primul super-app de payments si banking din Romania. BT Pay a fost primul wallet single issuer din tara si si-a pastrat pozitia pe podium prin faptul ca am completat periodic aplicatia cu noi facilitati, inclusiv din zone complementare cu bankingul – donatii, oferte si sanatate. Fiecare dintre noi, desi avem multe aplicatii pe telefon, folosim zi de zi doar cateva. Acestea sunt super-apps, iar BT Pay devine una dintre ele.“ – declara Oana Ilas, Director Executiv Management si Dezvoltare Produse Retail Banking, Banca Transilvania.

Doze sanatoase de date despre activitatea fizica, in BT Pay

Utilizatorii aplicatiei vor avea acces la informatii despre pasii facuti, distanta parcursa si durata activitatii fizice direct din aplicatie, iar BT pregateste campanii personalizate cu beneficii pentru clienti, pe baza acestor date.

Primul premiu pentru utilizatorii BT Pay este o asigurare pentru incidente, iar etapele care trebuie parcurse sunt urmatoarele:

  • Accesarea sectiunii Oferte-Premii in miscare din BT Pay si conectarea contului Google Fit sau Apple Health sau Fitbit;
  • Parcurgerea a circa 10.000 de pasi/zi in perioada 5-31 octombrie a.c., ceea ce inseamna 270.000 in total;
  • Activarea ofertei dupa atingerea tintei de pasi;
  • Realizarea de plati de cel putin 100 lei cu BT Pay, Apple Pay sau Fitbit Pay in perioada campaniei.