Primarul Bucurestiului: Facem legatura intre Nordul si Sudul Capitalei

În ceea ce privește lucrările de reabilitare și modernizare a arterelor din Capitală, a podurilor și pasajelor, dar și în privința modernizării sistemului de semaforizare și siguranța traficului, municipalitatea anunță că pentru anul în curs s-au alocat peste 22 de milioane de euro.

În premieră, facem legătura între Nordul și Sudul Capitalei, prin șantierele deschise și prin lucrările deja finalizate! Era minunat să avem Centura ocolitoare dar aceasta este, încă, un obiectiv guvernamental neîndeplinit! Și nici nu au acceptat să o transfere la Primărie, pentru a o finaliza. De patru ani, Bucureștiul nu mai bate pasul pe loc. Capitala României se dezvoltă!”, a scris primarul Bucurestiului, Gabriela Firea, pe pagina sa de socializare.

Aceasta a adaugat: „Am finalizat toate proiectele mari găsite blocate acum patru ani. Pe podul de la Nicolae Grigorescu se circulă deja, iar celebrul Pod Ciurel va fi dat în folosință până la începerea școlilor. Am deschis șantiere noi, unele obiective fiind terminate deja în scurt timp. Noua șosea Fabrica de Glucoză e un ajutor real pentru șoferi. Așa va fi și Pasajul de la Doamna Ghica sau lărgirea bulevardului Prelungirea Ghencea. Suntem un oraș cu aproape 4 milioane de locuitori și principalul punct de afaceri al țării. Infrastructura trebuie să se dezvolte, chiar dacă Bucureștiul primește un procent infim din câți bani produce pentru bugetul țării”, a mai scris Gabriela Firea.