Primarul Gabriela Firea si-a delegat o parte din atributii viceprimarului Badulescu

Avand in vedere faptul ca in aceasta perioada, reprezentantii Primariei Capitalei trebuie sa participe simultan la mai multe comandamente de urgenta sau sedinte operative si pentru ca, potrivit legislatiei in vigoare, decidentii trebuie sa aiba calitatea oficiala sa ia anumite hotarari in timp scurt, Primarul General, Gabriela Firea, a delegat o serie de sarcini viceprimarului Aurelian Badulescu, astfel incat toate masurile sa poata fi luate in timp real, legal si eficient.

 

Primarul General, Gabriela Firea, a spus: „Nu cred ca este momentul sa facem acuzatii nefondate, sa interpretam informatii auzite fara sa verificam sau sa tragem concluzii gresite! Asa cum s-a putut constata, de la declansarea acestei crize sanitare am fost prezenta in fiecare zi la serviciu si in spatiul public, astfel incat sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a iesi din aceasta situatie! NU fug si nu am fugit niciodata de responsabilitati, am semnat acest document de delegare astfel incat si viceprimarul Capitalei, Aurlian Badulescu, sa poata lua decizii oficiale rapid, in timp real. Astfel, avand in vedere multitudinea de probleme de rezolvat, ne completam si putem participa amandoi, prin rotatie, la sedintele Comitetului municipal pentru situatii speciale de urgenta, la comandamentele de la spitale sau directii sociale, la preluarea persoanelor in carantina etc.

 

Resping ferm aceste acuzatii si consider ca nu este momentul speculatiilor si atacurilor fara sens. Multa sanatate va doresc tuturor!”, a precizat primarul Gabriela Firea intr-un comunicat postat pe site-ul Primariei Bucuresti.