Proiect asteptat de 30 de ani! GRAFIC RESPECTAT la investitia ‘Penetratie Prelungirea Ghencea – Domnesti si Supralargire Bulevardul Ghencea’

Lucrarile la obiectivul de investitii 'Penetratie Prelungirea Ghencea - Domnesti si Supralargire Bulevardul Ghencea', unul dintre obiectivele esentiale pentru fluidizarea traficului in zona de vest a Capitalei, sunt in grafic!

VESTI BUNE: Lucrarile la obiectivul de investitii ‘Penetratie Prelungirea Ghencea – Domnesti si Supralargire Bulevardul Ghencea’, unul dintre obiectivele esentiale pentru fluidizarea traficului in zona de vest a Capitalei, sunt in grafic!

In prezent, se lucreaza la infrastructura rutiera și se relocheaza si modernizeaza rețelele edilitare pe tronsonul cuprins intre strada Brasov si Strada Raul Doamnei.

Potrivit administratiei locale, in perioada imediat urmatoare vor fi consemnate sumele aferente exproprierilor pentru tronsonul 2 al lucrarii, de la strada Raul Doamnei pana la strada Valea Oltului.

Urmeaza a se efectua demolarile pe acest tronson si inceperea efectiva a lucrarilor!

Noua artera, care va avea aproximativ 6 km, va avea cale dubla de tramvai, 2 benzi de circulatie pe sens, pista de biciclete cu dublu sens, trotuare si spatii verzi intre acestea si partea carosabila.

Totodata, se va mai realiza si un nod intermodal (tramvai 41, autobuze si microbuze ale liniilor preorasenesti) precum si o parcare de tip Park&Ride cu o capacitate de 300 de locuri, ce poate fi extinsa, ulterior, pana la 500 de locuri.

Proiectul incepe pe Bulevardul Ghencea, de la Terminalul Tramvaiului 41, traverseaza intersectia cu Str. Brasov, se continua cu Prelungirea Ghencea, se intersecteaza cu principalele strazi si se termina la intersectia cu Centura Municipiului Bucuresti, intr-un nod intermodal.

Toate intersectiile cu drumurile laterale vor fi reamenajate, iar cele cu strazile Brasov, Valea Oltului si Raul Doamnei vor fi semaforizate.
Este important de mentionat ca proiectul propus se va corela cu Nodul Rutier de la Domnești care se afla sub coordonarea CNAIR, prin care se realizează legătura cu Centura Bucuresti.

Lucrarile la obiectivul de investitii ‘Penetratie Prelungirea Ghencea – Domnesti si Supralargire Bulevardul Ghencea’, unul dintre obiectivele esentiale pentru fluidizarea traficului in zona de vest a Capitalei, sunt in grafic!