Proiecte comune MApN cu Casa Regala

Cei doi au discutat despre proiectele pe care le va dezvolta MApN împreună cu Casa Regală.

Ministrul Apărării Naționale, Nicolae Ionel Ciucă, a primit luni, 2 martie, la sediul instituției, vizita Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei, aflată pentru prima dată la MApN.
Cei doi au discutat despre proiectele pe care le va dezvolta MApN împreună cu Casa Regală: susținerea militarilor răniți în teatrele de operații, colaborarea cu unități și mari unități care au avut în istorie o legătură directă cu Casa Regală, precum și proiectul Invictus.

De altfel este de precizat că MApN are o colaborare foarte bună cu Casa Regală. Majestății Sale i-a plăcut în primul rând faptul că totul este bine rânduit aici, a apreciat îmbinarea între arhitectura modernă a clădirii și elementele de istorie militară, rigoarea militară, cât și ceea ce însemnă păstrarea și transmiterea valorilor noastre de cu mult timp în urmă, a celor prezente, precum și proiecțiile pentru ceea vom face în viitor.

Însoțită de Alteța Sa, Principele Radu, Majestatea Sa Margareta a avut ocazia să viziteze Sala Eroilor, precum și încăperile și holurile MApN unde se află exponate, sculpturi și picturi care surprind momente importante din istoria militară a României.

Cei doi au discutat despre proiectele pe care le va dezvolta MApN împreună cu Casa Regală.