„Ritm alert” la Pasajul „Doamna Ghica”. Ce se intampla acolo?

Primarul general al capitalei, în inspecție pe șantiere. Ce a anunțat miercuri: „Lucrările la Pasajul „Doamna Ghica” progresează în ritm alert! Vom lucra intens pentru a fi gata în aceasta toamnă. Astfel, se va rezolva problema traficului din această zonă. Până acum, au fost realizate lucrări de relocare utilități ți au fost efectuate lucrări de instalații pentru a putea devia traficul.

De asemenea, a fost realizat zidul de sprijin adiacent zonei trotuarului și au fost demarate lucrările de sapătura și execuția zidului de sprijin la una dintre rampe.

Este planificată branșarea la rețeaua existentă de termoficare și devierea circulației pe breteaua nouă pentru a putea fi demarate forajele pentru coloanele forate, aferente fundațiilor de la pila 1 si culeea 1.

Lucrarile sunt realizate de cei de la Trustul de clădiri metropolitane.

Am depus toate eforturile pentru a depăși constrângerile generate de Starea de Urgență și pentru a continua execuția lucrărilor în condiții sigure pentru angajații noștri”.

Edilul a precizat că activitatea pe șantiere se desfășoară în parametri optimi și respectă toate măsurile de siguranță pentru angajați cât și normele igienice și sanitare impuse în această perioadă, în vederea protecției și prevenției răspândirii Covid 19.