S-a dat startul organizarii de santier pentru constructia Sectiunii 1 a autostrazii Sibiu-Pitesti!

Pentru Secțiunea 1 a Autostrăzii Sibiu – Pitești, Sibiu – Boița s-a obținut Autorizația de Construire.

 

Pentru Secțiunea 1 a Autostrăzii Sibiu – Pitești, Sibiu – Boița am obținut Autorizația de Construire și, acum, până la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, am solicitat constructorului o mobilizare exemplară. Un prim semnal pozitiv este demararea de către acesta a lucrărilor necesare organizării de șantier și a realizării drumurilor tehnologice. Pentru acest proiect, considerat un obiectiv de importanță strategică, CNAIR va asigura un management activ printr-o monitorizare constantă a modului de respectare a graficului de lucrări asumat prin contract.”, a declarat Mariana Ioniță, Director General al CNAIR.

 

*Imagini de la lucrările pentru realizarea drumurilor tehnologice gasiti pe pagina de Facebook a CNAIR, la adresahttps://www.facebook.com/cnadnr.

Pentru Secțiunea 1 a Autostrăzii Sibiu – Pitești, Sibiu – Boița s-a obținut Autorizația de Construire.

Potrivit informațiilor oficiale, Contractul de proiectare și execuție pentru Lotul 1 (km 0+000 – km 13+170), cu o valoare de 612.647.863,38 lei, fără TVA, a fost semnat în data de 14 aprilie 2019, între CNAIR și Compania Porr Construct SRL. 

 

IMPORTANT: Autoritățile anunță că durata contractului este de 108 luni, din care 12 luni perioada de proiectare, 36 de luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție.

foto:CNAIR