Schimbare de CEO la Gothaer Asigurari

Sub rezerva aprobării Autorității de Supraveghere Financiară, Consiliul de Administrație l-a desemnat pe Leslie Jones Breer în calitate de Director Executiv al Gothaer Asigurări Reasigurări. În vârstă de 61 de ani, acesta a dezvoltat anterior Signal Iduna România și a fost Director General al acesteia până în anul 2017. El îi va succede în această funcție Ancăi Băbăneață, care a decis să părăsească compania la data de 11 aprilie 2019. Până la începerea oficială a mandatului său ca CEO al Gothaer Asigurări Reasigurări S.A., Leslie Breer se va familiariza la faţa locului cu activitatea companiei ca CEO desemnat şi se va pregăti pentru activitatea sa viitoare. Alături de Directorul Executiv Adjunct Cosmin Angheluţă, va susţine dezvoltarea strategică a Gothaer Asigurări Reasigurări.

„Mă bucur că prin Leslie Breer am reușit să câștigăm pentru această poziție un expert recunoscut pe piața asigurărilor din România. Sunt sigur că împreună cu el şi cunoştinţele sale de specialitate vom reuşi foarte repede să dezvoltăm Gothaer Asigurări Reasigurări şi să rămânem astfel în continuare un partener de încredere pentru clienţii şi partenerii noştri“, a declarat Dr. Christopher Lohmann, Preşedinte al Consiliului de Administrație al companiei.

Dl. Breer dispune în total de 30 de ani de experiență în domeniu, din care 20 de ani în Europa de Est.

Gothaer Asigurări Reasigurări este subsidiara din România a Grupului Gothaer, una dintre cele mai importante companii mutuale de asigurări din Germania. Cu aproape 200 de ani de experiență în asigurări, Grupul Gothaer este asigurătorul ales de mai mult de 4,3 milioane de clienți, gestionând un portofoliu de active de peste 28 de miliarde de euro și prime brute subscrise anuale de aproximativ 4,4 miliarde euro.