Senatul Romaniei s-a alaturat campaniei „Doneaza Sange Constant”

Biroul Permanent al Senatului a aprobat în ședința din 28 octombrie 2019, susținerea campaniei ,,Donează sânge constant”.

Donarea de sânge este din nou în Breaking News!
Senatul României s-a alaturat campaniei „Donează Sânge Constant”. Pana la finalul actualei sesiuni parlamentare, microfoanele din plen vor purta mesajul ,,Donează sânge azi” pentru a ne aminti că e nevoie de sânge constant, nu doar atunci când criza de sânge este subiect de știre.

Biroul Permanent al Senatului a aprobat în ședința din 28 octombrie 2019, susținerea campaniei ,,Donează sânge constant”, inițiată de Crucea Roșie Română împreună cu Institutul Național de Hematologie Transfuzională prof.dr. C.T. Nicolau.
Astfel, până la finalul actualei sesiuni parlamentare, microfoanele din sala plenului și microfonul de la pupitrul Președintelui Senatului vor fi personalizate cu mesajul ,,Donează sânge azi” pentru a promova conștientizarea ideii donării de sânge.
Colaborarea dintre Crucea Roșie Română și Senatul României subliniază importanța prioritizării acestei inițiative.
IMPORTANT: Obiectivul parteneriatului este ca prin acest gest umanitar simbolic să crească responsabilitatea socială în privința donării.

Biroul Permanent al Senatului a aprobat în ședința din 28 octombrie 2019, susținerea campaniei ,,Donează sânge constant”.